Wanneer is een startmotor kapot

Gelukkig hebben we nu – al heel lang – daar een hulpmiddel voor. Hoe werkt de startmotor en wat te doen als hij stuk is? Nu start het kreng wéér niet. Als ik de sleutel omdraai, hoor ik alleen maar een klik, verder gebeurt er niks.

De verlichting doet het wel gewoon.

Is de startmotor kapot ? Dan zit ik tegen minimaal 3euro schade aan te kijken. Bahbahbahbahbahbah Boos! Alleen vandaag moest ik wel wat gas bij geven wat ik wat raar vondt) Ik zelfs denk dat het de startmoter is mede, omdat de accu en bougies vorige winter vervangen zijn.

Heeft iemand hier meer ervaringen mee? Aangezien ik het gas bijgeven wel apart vindt bij accu ken ik het, maar bij startmotor vlgs mij . Startmotor of een ander probleem posts Nov Is het de accu?

Nov auto aanduwen, de technische kant ervan. Wie kan hier iets zinnigs over zeggen. Nov More from forum. Storingscode auto uitlezen: Door de elektronica is de auto van tegenwoordig een stuk comfortabeler maar vooral ook ingewikkelder geworden wanneer er zich . Het gebeurt ook vaak dat de. In een strenge winter uitsluitend korte . Vraag nu vrijblijvend offertes aan bij erkende garages in uw buurt.

Wanneer moet de startmotor vervangen worden? Vergelijk en vind de juiste garage met de beste prijs. Hallo mensen,, Ik volg deze forum al geruime tijd. Ik heb een vraag, misschien dat een van jullie mij kan helpen. Ik wou vandaag mijn auto startte maar deze startte niet.

Dec Re: hoe weet je dat je startmotor stuk is. Berichtdoor desleyboer 19-dec-1 20: 17. Blijft de startmotor ook na die lange rit minder snel ronddraaien, of draait deze al vlug weer minder snel ron dan is het aan te raden de accu zo snel mogelijk te vervangen.

Want uiteraard is niets zo vervelen dan om erachter te moeten komen dat de accu kapot is, wanneer je net op het punt staat om ergens naartoe te . Na het voorgloeien, het is een diesel, wil ik de motor starten maar hoor enkel de startmotor draaien. Nu vertelde iemand mij laatst dat wanneer ik de auto in de eerste of tweede versnelling zet en de auto heen en weer duw, hij weer zou starten. Wat ik uit je verhaal opmaak is toch echt dat je startmotor kapot is ! Het kan handig zijn om zelf een diagnose te kunnen stellen, want dan weet je of het een accuprobleem is, of een kapotte startmotor , of het startrelais (ook wel solenoïde genoemd). Als je dit zelf doet kan het je veel geld schelen bij de garage.

Het testen van een lege accu is niet moeilijk, maar om het startrelais goed te . Indien de startmotor kapot is en moet worden vervangen, dan zijn de kosten afhankelijk van of u een nieuwe startmotor koopt of een gereviseerde. Met een gereviseerde startmotor bent u natuurlijk goedkoper uit, maar de garantietermijn is dan vaak wel korter. Daarnaast is het natuurlijk ook afhankelijk van het merk auto, . Dit euvel begon een aantal maanden geleden, soms hoorde ik een klik maar na een aantal malen op de startknop draaide de startmotor alsnog. Accu was in orde, bleef over: startrelais kapot of startknop kapot.

Is je startmotor kapot , dan kun je zonder hoge kosten gemakkelijk en snel het onderdeel bestellen via Site4Cars. Veel mensen denken dat het vervangen van een versleten of een kapotte startmotor een hoge kostenpost is en dit is vaak ook zo als je . Als het lampje van je klokje uitgaat op het moment dat je wil starten dan denk ik toch eerder aan een slechte accu ipv een kapotte startmotor. Hoeveel volt geeft je accu aan?

En, met hulp van iemand anders, wanneer je het contact op het . Jun Ik ben ervan overtuigd dat mijn startmotor kapot is. Weet iemand toevallig wat hier het probleem is? Deze pagina van Brommerforum. De motor zorgt voor een versnelling inschakelen en draai het vliegwiel.

Het draaien van het vliegwiel is direct verantwoordelijk voor het starten van de motor. Wat zijn de symptomen van een slechte starter?

loading...