Skogsstyrelsen mina sidor

Samlad information om din skogsfastighet, kartprogram med till exempel skogliga grunddata, planeringsverktyg och en komplett guide för att skapa och skicka avverkningsanmälningar. Logga in med e-legitimation. Vår uppgift är att verka för att skogen sköts så att de skogspolitiska mål som beslutats av riksdagen kan nås. Kartor är ett viktigt och användbart hjälpmedel i planeringen av skogsbruk och miljöhänsyn.

Blixtsnabbt, busenkelt och billigt-.

Plattform för e-tjänster. Företag med eget GIS system. Skogsdata portal nedladdning. HRAK Mina sidor Arabiska – العربية – Duration: 2:09. Hej, Denna länk låg i inkorgen idag:.

Mina Sidor har nya kartbilder från flyg och satellit! Nu har webbappen för mina sidor blivit klar, testa du med! Nu kan skogsägare enkelt få mer aktuella uppgifter om hur mycket virke det är i deras skog.

Detta är särskilt intressant för områden där ursprungsinformationen om virkesförrådet börjar bli gammal. Storskogsbruk N yckelbiotop. O bjekt H öga Naturvärden.

Andra m yndigheters data. Mina sidor ” kan skogsägaren bland annat göra en avverkningsanmälan, titta på kartor och flygbilder på den . Webbapplikation för skogsägare. En av dem är Mina sidor , som ger skogsägaren tillgång till skogsdata och möjlighet att utföra olika ärenden, till exempel lämna in en avverkningsanmälan. Välkommen till Mina sidor.

Här finns information om din skog och dina marker, bra kartor och skarpa flygbilder över just din skog. Funkar för mig med Firefox. Om de nya karttjänsterna Skogens pärlor och Mina sidor.

Myndigheten arbetar redan på olika sätt med sådant förenklingsarbete, bla. Mina sidor och genom regeringsuppdraget att utveckla en gemensam inlämningsfunktion för skogsägare. När du loggat in har du tillgång till information om din fastighet oavsett var du befinner dig.

Du kan exempelvis kontrollera åtgärder och dina planeringar ute i fält. Informationen finns alltid tillgänglig via inloggning på webben. Det finns också en delegeringsfunktion.

Nu kommer det som en app för mobilen. Du når också e-tjänsten via Mina sidor. Du loggar in med e-legitimation. Det innebär att du också skriver under din ansökan elektroniskt.

Till höger kan du läsa om hur du skaffar och använder en e- legitimation. Kartor som underlättar planeringen inför olika skogliga åtgärder som röjning. Via Mina sidor kan de också få rådgivning av oss på . Anmälan görs för att myndigheterna ska kunna ge råd om till exempel naturhänsyn eller hur ny skog ska kan anläggas. Det går också att anmäla avverkningen elektroniskt via internet på Mina sidor på skogsstyrelsen. Där finns kartunderlag, flygfoton . Mina sidor som är en avgiftsfri e-tjänst som är öppen för alla skogsägare och deras ombud.

Mina sidor – Vill du ha mer kunskap om din skog och få en bättre planering av ditt skogsbruk? På Mina sidor finns samlad information om din skogsfastighet, kartprogram med till exempel skogliga grunddata, planeringsverktyg och en komplett guide för att skapa och skicka avverkningsanmälningar.

loading...