Landsail däck forum

Jag fick med ett par General Altimaxx (dvs klart dyrare däck än Landsail ) när jag köpte min Peugeot förra året. Erfarenheterna av att köra med den typen av däck var vedervärdiga. De är MYCKET sämre än riktiga vinterdäck, till och med sämre än dubbfria. Det vet jag då jag under en period körde 3st bilar samtidigt som hade . Hej , Sitter å kollar på nya sommar sulor och kan bara konstatera vilken djungel med däck det har blivit !

Om nu billiga så kallade kina däck är så värdelösa som folk vi göra kallade i tester etc etc hur kommer det sig att man får sälja skiten ! En del säger att vissa däck är rent utav livsfarliga i trafiken ? Normalt sätt köper jag aldrig kinadäck men en polare testade dessa på sin gti och blev positivt överraskad. Kollade värdena och de ligger på: Förbrukning (C), Grepp i vått (C) och i ljudnivå (71db). Jag ska endast ha dom här däcken . BMW-diskussion: Däcktillverkare Landsail, OK? Sedan måste man beakta totalkostnaden över hela däckets livslängd – ett däck som kostar mer i inköp är oftast billigare i längden då livslängden oftast brukar vara längre etc.

Skulle nämnligen få ett bra pris på dubbdäck av det märket, men man blir ju lite skeptiskt till ett dubbdäck tillverkat i Kina?

Jag har endast köpt två nya däck av märket Landsail och dessa har jag satt fram. Bak sitter Kumhodäck som jag köpte förra sommaren, så de är knappt slitna. På den här sidan kan du följa . Dyrare är som bekant ofta bättre, men inte alltid.

Vilket däck har bäst väggrepp, pris och är tystast? Köp rätt däck till din bil. Se här vilket som vunnit Bäst i test! Jag har precis gjort något lite oväntat och monterat Kinadäck på min Tesla. Jag har kört med många däck genom åren, mycket R däck till banan samt dom dyraste Continental däcken och jämfört med dessa . Jämför priser och produkter från Landsail , 5st produkter.

Vi har matchat nio billigare alternativ mot ett premiumdäck. Testet visar att premium är bättre men också att det finns billigare däck med. Apropå däcksbuller så är det min erfarenhet att nya däck nästan alltid bullrar klart mindre än de gamla de ersätter vilket gör det svårt att bedöma om de nya däcken eller de tidigare är tystast. För det måste rimligen vara slitaget och det mindre mönsterdjupet i kombination med att gummit i det gamla däcket . Prisvärt däck med bra egenskaper.

Vår populära DÄCKBONUS ingår vid köp av 4st däck ! Läs mer under fliken TPMS.

Annonstexten på blocket: Hej! Dåligt av mej att inte uppdatera min trå men det blev Ocean fälgarna, med ett gäng billiga landsail däck. Nöjd med både fälgar och däck.

Jag tycker att utseendet på bilen blev okej. Tänk på att db-märkningen på däck talar om däckets yttre buller. Det säger inte hela sanningen om hur däcket fortplantar vägljudet in i bilen via ljudupphängning osv. De allra bullrigaste däcken jag kört på är Landsail LS-5som är klassade till db.

Bytte sedan till Michelin som hade db, bilen blev . Jag har kört fort i väta, bromsat i väta och på torra väglag (pendlar en del som sagt) och jag kommer inte köpa något annat än Landsail framöver.

loading...