Lådbil med motor

Min kompis kör lådbilen jag byggde i sommras. Batteriet räcker en timme. Ej i lager – Kontakta oss angående leverans . Här har du en komplett instruktion för hur du själv, med enkla verktyg, kan bygga en lådbil.

Motorn är en sladdlös borrmaskin.

Lådbil -el- motor -kit . Elmotor till lådbil Minimax 500W 24V. Beskrivning Lådbilen består av fyra hjul med en träskiva på. Lådbil med el- motor för att trimma rabatterna. En trädgårdsstol av plast med avkapade ben fungerar som sits.

Ibland kan lådbilar förses med motor. Uppfinnaren Håkan Lans satte som tolvåring motor på en lådbil.

Det handlar ofta om små elmotorer på under kW. Tja, jag är relativt färsk inom motorer och dylikt och har en fråga angående att bygga en lådbil med motor. Att bygga själva lådbilen är inget problem, men att få till motorn är där jag blir lite osäker på hur jag ska göra.

Så mina frågor är: Om jag skulle sätta i en motor, hur gör jag det enklast? Kan nån förklara eller skicka en länk på en ritning till en lådbil med motor som man ska kunna sitta två personer på. Lådbilen är inget problem men jag vet ej vilken motor jag ska använda. Vi har tänkt oss något liknande den lådbil som dem bygger på KTH:tungan Frågan är vad som krävs för att bygga en liten nätt lätt fixad lådbil med motor ? Någon som har byggt något liknande? Hej jag och min kompis ska bygga en lådbil väldigt snart vi har alla saker vi behöver förutom en motor och desutom har vi väldigt lite kunskap om motorer och hur vi ska få motorn att starta vilka knappar och så vidare snälla hjälp.

Byggde själv lådbil när jag var yngre. Vi använde en gammal startmotor . Iaf om det är hemmabygge av en p13. De går väl att få upp en rätt så bra konstruerad lådbild i 35?

Jag och min kompis när vi var fick upp han i med en 49cc motor på ;). USD Total Amount: $995. Följ vår guide och gör gatorna osäkra med ett vrålåk till lådbil !

Eller överlåt det åt barnen. Jag letar efter två starka DC-motorer för drivning av en lådbil , har ni några tips på bra motorer? Nja, fixa en motor på en klippare och utgå ifrån det chassiet är nog en bättre lösning.

Blir det dålig fart så får man leka med drev eller sätta på en kraftigare motor. Finns ju en del kina modeller men det drar iväg i pris – En .

loading...