Wanneer distributieriem vervangen vw polo 2010

Het betreft een VW Polo 1. En uit onderhouds historie blijkt dat distributieriem nooit vervangen is. Ik heb deze auto nog niet zo lang. Dit klopt ook wel, omdat er in het boekje 120.

Om de hoeveel kilometer moet de distributieriem van een VW Polo. Кеш Схожі Перекласти цю сторінку vraag het aan je dealer,bij mijn polo was het iedere 90.

Gaat hij stuk voor de 210. Weet iemand wat hier de kosten van zijn en wat er allemaal vervangen moet worden bij een km stand van 210. Distributieriem vervangen ? Vervangen distributieriemset incl.

Кеш Перекласти цю сторінку бер. Hallo, ik heb net een polo 1. De distributieriemen zijn nog niet vervangen , de garage waar ik hem heb gekocht heeft. Dit model word zowel met benzine als diesel-motoren geleverd.

Als je niet weet welke motor . Wij doen alles voor uw auto. Riem is jaar geleden vervangen , moet j. Berichtdoor Polo11-apr-1 21:24. Daarbij moet je ook de waterpomp mee vervangen want die word er ook door aangedreven, de pomp kost ook een euro. Wanneer wordt normaal de distributieriem vervangen ? Beste, bij mijn polo is de distributieriem vervangen bij 190. Mijn vraag is wanneer moet de riem weer vervangen worden?

TDI, Comfortline, RNS 31 . Volkswagen Polo Bluemotion 1. Ik had de dealer maanden geleden gebeld om te vragen wanneer hij vervangen moest worden. Alvast bedankt voor de reacties! Hoeveel km kan ik eigenlijk nog rijden zonder die riem te vervangen (auto is jaar oud) , zou ik niet nog jaartje extra kunnen doen?

TDI VW Polo op onderhoud bij officiele Seat concessie. Als ik het aantal kilometer niet behaal in een bepaalde tij moet de riem als nog vervangen worden. Ervaring met auto: De auto heeft na 70.

Deze keer laat ik hem niet vervangen want als er iets vervangen gaat worden is het de gehele auto.

loading...