Struvor järn köpa

När struvorna fått en fast form släpper de från järnet. Ingredienser: dl mjöl dl mjölk 1-ägg tsk socker tsk salt msk porter eller öl. Olja eller kokosfett till fritering. Rör ut mjölet i mjölken.

Välkommen till min auktion. Till bakning av kaka struva , vanlig julkaka förr och nu.

Lite rostigt, går väl att putsa upp. Tradera skickar vinnarmail för betalning. Om Du kommer från övriga Norden tar jag kontakt med Dig vid köp. Struv- Järn , med trä-handtag. Köparen betalar frakten.

Betalas inom dagar efter köp , till konto i Swedbank. Jämför priser och läs recensioner på Baktillbehör. Låt smeten stelna något på struvjärnet.

Fritera struvan gulbrun 1-min. Tag upp järnet och lossa den försiktigt med en gaffel och lägg den på hushållspapper. Vispa ihop ingredienserna till en pannkakssmet och häll i en liten men hög form. Ta upp järnet och doppa det i smeten, det får inte komma smet på stjärnformens ovansida då lossnar inte struvorna. Häll smeten i en smal skål som inte är mycket vidare än att struvjärnet precis går ner.

Sänk ner järnet i fettet och fritera i 1–min. Hetta upp struvjärnet i fettet. Ta upp och lossa struvan försiktigt med en gaffel.

Låt den rinna av och doppa den i socker . Var noga med att inte doppa för djupt i smeten! Kommer det smet på ovansidan av järnet så går det inte att lossa struvan från järnet på ett snyggt sätt när den är friterad och klar. Lyft sen tillbaks det smetklädda järnet ner i oljan, var noga med att sänka ner hela järnet under ytan så att hela struvan blir friterad . Vänta några sekunder och sätt struvjärnet med smeten att fritera i fettet i ca 1-minuter tills struvan fått fin färg. Vänd struvan i strösocker på en tallrik. Värm järnet igen och fortsätt göra struvor.

Doppa i strösocker och servera! Sänk raskt ner i friteringsoljan och . På senare år har det inte blivit så mycket hembakat, men så fick jag för mig att jag skulle baka lite småkakor till jul.

Nähä, inte så djupt, då fastnar struvan omkring järnet. Men ni kan alltid köpa dem på tradera där de kostar mindre än själva frakten. Recept på struvor eller goda julkakor.

De färdiggräddade, spröda kakorna vänds i strösocker, vilket ger dem ett vackert frostbitet utseende. Många tror att de traditionellt . Vissa år bakar jag struvor , vissa inte. Beror i stort på hur mycket tid det är över när julafton nalkas. I år är ett bra och lugnt år och då tog jag mig tid att plocka fram min farmors struvjärn.

Jag tycker själv att det är sjukt gott med struvor och därför blev jag glad när jag hittade ett struvjärn på en loppis för ett tag sedan. Vill man köpa ett såg jag att Mika design har ett här. Ta upp struvan och peta av den från järnet försiktigt med hjälp av en gaffel.

Flera olika recept på struvor. En kaka som friteras i olja eller kokosfett, med ett speciellt struvjärn. Försvinnande goda struvor. Jag fick över st med mitt struvjärn.

Jag kollade på det här klippet för att lära mig. Man behöver ett struvjärn som man doppar i kokosfettet, i smeten och sen kokosfettet igen.

loading...