Richie puzz namn

Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Bandit Rocks morgonprogram Rivstart, som sänds varje vardag mellan 06. Sedan ett par månader tillbaka består programmet av två killarna. Förutom Bollnäs-Martin, som varit med enda sedan starten, har han nu fått . Topp klockan fem – Rappar- namn på Bandits programledare: 5. Doctor Crunch (Bollnäs) 3.

Familj: Nope Yrke: Brödsäljare och radiopratare Fritidsintressen: Musik, fotboll och handboll Favoritsport: Bollsporter överallt Favoriträtt: Vildsvin iallafall kött och sås. De första hundra som ringde in fick uppge namn , ort och partisympati. Det ringde oavbrutet på alla linjer. Jag svarade på måfå så snabbt jag kunde, även medan DJ Benji. Skriv dom kändisar ni träffat och då menar jag som ni hat en konversation me mina är : olof lundh, tomas bodström, bert karlsson, jan gulliou.

Fyll i formuläret nedan så svarar vi så fort vi kan. If you are a human and are seeing this fiel please leave it blank. Lyssna på Sveriges bästa rockstation.

Jag fick som sagt äran att få komma till Banditstudion och vara med och se . Hela etern stormar och mitt i vågorna står radiostationerna och fiskar efter de allra största profilerna. Stjärnorna har blivit det överlägset starkaste trumfkortet i kriget om morgonlyssnarna. Konkurrensen blir hårdare och då blir det viktigare vilka du har på ditt morgonprogram, säger Gry Forssell. Vi snackar om att festa med rockstjärnor, lyssna på musik och spela handboll.

Dom rocktokiga radiopratarna minglar, festar, och pratar musik med all. Hallådär, mitt namn är Joanna. Jag är år gammal och jobbar som frisör på Nikita Hair. Här kommer jag skriva mycket om jobbet som frisör, både för och nackdelar.

Förhoppningsvis vill flera ungdomar utbilda sig och jobba med världens roligaste yrke. Jag kommer självklart även skriva om min vardag. Stationens tagline är Vi spelar vad vi vill. Av lyssnarna är procent män. Richie berättar om sin inställning till livet.

Bara ett måste för Er som vill ha en bra start på morgonen. Det är fruktansvärt vad beroende jag och säkert många med mig är av tekniken. Sedan lördags natt har jag varit utan mail.

Gör mig mer stressad änb vad jag vågar tänka på egentligen.

Han borde byta förnamn till Spark. Rockbandet Denimgoat är på gång med nytt material – och nya bandmedlemmar.

loading...