Renovera växellåda stiga park

Har en Stiga Park från början av 80-talet. PEERLESS Finns det nån som har förslag på ev. Finns det inte en sträng här på Maskinisten av någon som plockade isär och renoverade en sån där växellåda ? Renovera eller köpa nytt?

Undrar om man ska fylla på växellådsolja,och var? Det sittter en gul plastplugg ovanpå lådan, är det där man fyller på?

Dock pratade jag med grannen nyss och han hade en Stiga Park (midjestyrd) var symptom var liknande de som jag hade ursprungligen på min gräsklippare, d. Denna kunde jag få gratis om jag forslade bort den från gården så nu är planen att försöka få igång denna . En sådan modell för er som inte vet. Ska jag börja renovera den som den är nu me byta växellåda och koppling (Nytt orginal) så kommer det va lika dyrt ungefär och jag står kvar me . Hitta billigaste Växellåda stiga park hos AllaAnnonser. Har lagt vantarna på en gammal Stiga Villa.

Förmodligen från talet med. Bäst är väl en motor för framdrift utan växellåda men med en bra kontroller och en separat motor för klippdäcket. Stiga park Mirage har två motorer kanske man kan köpa ett sådant aggregat löst för att fuska lite.

Jag har en Stiga Villa 8E av för mig okänd årsmodell, men det rör sig troligen om tidigt 90-tal. Drivremmen mellan motor och växellåda hoppar väldigt lätt av så en ny sådan ska inhandlas. Har växellåda på den utan motor. Ett års garanti på delar och arbete. Vi har de flesta koder i lager, kan vanligtvis.

Jämför priser och läs recensioner på Gräsklippare. Välkommen till PriceRunner! Jag och Erik testar en nystulen förgasare på hans gamla familjeklenod utanför rucklet med ett ganska gott.

På min hoj pajade 2:ans drev de kunde ej ge ett fast pris på renovering av lådan. För min hoj var så gamal så att alla skruvar skulle gå gängpaj och faan och hans moster. De gav mig ett minimi pris på 25. Jag tog ur motorn själv och frågade vad det skulle kosta då. Lördag september avslutas Porsche Carrera Cup Scandinavia med final på Mantorp Park.

Men redan fyra dagar innan, tisdag september,. En annan stor, avgörande skillnad mellan bilarna är att intervaller för renovering av motor och växellåda förlängts till det dubbla. Motorn från till 1timmar, .

loading...