Raderade bilder kommer tillbaka iphone

Det är enkelt att ta bort de bilder och videor som du inte längre vill ha. Det är bara att trycka på symbolen för papperskorgen så är det klart. Du kan också läsa om hur du skapar mer utrymme på din enhet och hur du kan få tillbaka dina bilder om du råkar ta bort dem av misstag. När du aktiverar iCloud-bildbibliotek lagras alla dina bilder och videor säkert i iCloud. Läs om hur du hanterar iCloud-bildbiblioteket, hittar borttappade bilder och videor och raderar dem du inte längre vill ha.

Fruktansvärt irriterande.

Vet någon vad de kan bero på och hur jag kan lösa problemet? Har du samma problem som alla andra? Denna artikel kommer att introducera . Rensade bland bilderna på min telefon men upptäckte sen att det var flera som inte förts över till datorn, nu vill jag.

Söker du på nätet hittar du massvis med mjukvaror och appar som säger sig ha räddningen för dina bilder – men åk inte på den smällen. Dessa program är bra för att spara bilder på datorn, men de hittar aldrig borttagna bilder, om du . Att programmera eller att inte programmera, det är frågan? För att frigöra utrymme så la jag över massa bilder till.

Jag hade några bilder som jag först la i papperskorgen i nallen o sedan manuellt raderade före auotomatraderingen.

Finns det någon möjlighet att jag kan få. Jag lyfter den här lite för skulle själv vilja ha tillbaka en tidigare säkerhetskopiering. Och kommer nu på att bilder osv är borta. När jag bytte telefon fick jag med mig alla mina meddelanden från förra telefon så jag antar att de finns där, frågan är bara hur man kommer åt de?

Istället hamnar de i det särskilda albumet Senast raderade och tas sedan bort helt efter dagar. Det kommer också med funktion som gör att du kan Förhandsgranska din förlorade data innan du bestämmer dig vilken som ska återställa. Download Win Download Mac Steg för att få tillbaka saknas fotografi. Problemet kommer upp när sådan fotodata raderas utan någon föregående tillbaka upp på en ny enhet.

Dina bilder är naturligtvis värdefullt att. Få tillbaka dina raderade bilder , SMS, kontakter, samtalslistor, bokmärken, etc. Men hur får man dem tillbaka ? Hur ofta kommer du på dig själv letandes efter ett specifikt textmeddelande med en bekräftelseko ett spårningsnummer eller ett lösenord?

Tog jag bort det direkt?

loading...