Pumpe til sandorm

En video som viser hvordan man nemt kan pumpe efter sandorme. Iøvrigt tro jeg ikke på at du kan. Et par tanker kører rundt i mit hovede: 1) Vand og elektricitet 😕 Elektricitet ved kysten 😕 Husk også, at hvis du køber en pumpe , så skal den kunne holde til saltvand – ellers dør den hurtigt.

Jeg har læst her på fisketips, at en god sandormepumpe, er en svupper som man bruger til at rense afløb med.

Men jeg har ikke nogen erfaring med. Ja det er en god måde at pumpe ormene op med benene, det gør mågerne jo også, når de pumper regnorme op af jorden. Kære lystfisker folk, Håber i vil hjælpe mig her, Hvornår er det bedst og grave efter sandorme? Det får sandormene til at flygte op af deres huller, hvor du så snupper dem med et lille net eller en køkken-si.

De bedste steder at grave eller pumpe sandorm er syd for Strandby Havn, nord for Frederikshavn Havn, og syd for Voerså Havn. På vestkysten er det svært at grave sandorm , . Har nogen en god ide til ,hvordan det anstrengende sandormegraveri kan gøres lettere ? Lige for tiden er fiskeriet dårlig, der hvor jeg bor. Derfor er det min plan at bruge tiden på at pumpe en masse sandorm , som jeg så vaccumpakker og fryser ne så jeg er klar til den ti fisken kommer tilbage igen.

Se foto for yderligere info. Sandorm eller Børsteorm til Fladfisk i Århus. Hos Go-Fishing i Århus fører vi altid de helt friske og levende sandorm og børsteorm til fiskeri efter fladfisk.

Der er en del, som har haft en pumpe til at grave sandorm me men jeg kender ikke størrelsen på pumpen, som blev drevet af en lille benzinmotor. Ormene bruges især til bundforfang eller fladfiskeforfang, hvor de monteres på krogene og sænkes til bunden for at fange fladfisk. Igennem fiskeriet har jeg tit hørt, at det var svært at skaffe sandorm. Det gav mig ideen til en automat, for at I kan fiske i stedet for at grave sandorm. Man skal tage højde for tidevandet og kende de rigtige steder.

Det er svært at grave sandorm. I alt skal man tage hensyn til mange . Byssus stivner til seje tråde, der kan hæfte muslingen fast til fx sten. Mange har måske prøvet selv at grave eller pumpe sandorm , inden de skulle. Der er mennesker, der lever af at grave sandorm , der så efterfølgende bliver solgt i butikker med lystfiskerudstyr eller fra automater rundt omkring på havnene. Jeg kunne ikke skaffe sandorme til turen så jeg måtte ty til børsteorm.

Jeg har været i Dalby Bugten et par gange i løbet af ugen for at pumpe orm, med et beskedent fangst. Til gengæld fik jeg et par . Som dere vet er jeg en stor fan av å fiske med agn, og noe av det beste agnet som er å oppdrive er sandorm. Som jeg har skrevet i et tidligere innlegg her på bloggen har jeg før brukt spade, det er tungt for ryggen, og så har den en tendens til og kappe sandormen i to.

Er der nogle der har gode pladser til at pumpe sandorm hvor der ikke er mudret. Flovt strand er ok men ikke når vinden er i øst eller syd. Jeg prøvede idag ved den nordlige del af årøsund ind mod haderslev fjord men der var lidt mudret.

Råde hoved duede heller ikke. Madding til fiskestangen – Lær at pumpe efter sandorme. Når man skal ud og fiske, er det ret essentielt, at man har madding på krogen. Se hvordan du på en let måde kan pumpe efter sandorme.

Så er der madding til fiskestangen eller fisketuren næste gang du skal ud og fange fisk.

loading...