Oljebyte automatlåda mercedes

Vi Bilägare svarar varje vardag på läsarfrågor om bilar och trafik. Här går jag på Saab:s linje, det lönar sig i längden. Självklart beror det på hur bilen körs, som taxi eller mestadels på långkörningar.

Vissa kräver datoranslutning, vilket förstås krånglar till . Jag ska byta olja och filter i min automatlåda ! D har ni några tips hur jag ska gå tillväga?

Oljeservice automatlåda 722. VAICO Delsats, oljebyte -automatväxellåda. MERCEDES -BENZ C-KLASS (W204) C 1Kompressor (2046) Från år 01. Och då hjälper inga olje byten. Visserligen så var väl det här inget svar på frågan men man undrar ju varför du vill byta olja.

Jag har funderingar på att skaffa mig en begagnad Peugeot 5GT. Denna är försedd med en 6-stegad automatlåda. Enligt Peugeot ska oljan i lådan aldrig bytas, den ska fungera bilens hela livslängd.

I mina öron låter det här tokigt.

I dag kör jag Saab 9-med automat och där ska . Väljer du att lämna in din bil hos oss så använder vi oss uteslutande av spolmaskin och vi byter all olja i din automatlåda. Vid ett vanligt oljebyte utan ATF spolmaskin innebär att man endast kommer åt att byta ca – av oljan. Om du kommer till oss när. Finns som sagt inte med i någon service utan man får säga till om man vill ha bytt den.

Priserna är inklusive arbete och moms till privatpersoner. Tio saker du måste veta om oljebyte – läs och spara pengar. Gör ett extra, snabbt oljebyte redan efter några hundra mil så rensas gammal smuts ut.

Det brukar anges på förpackningen och till exempel kan det stå MB 229. Jag tänker byta olja i min under vintervilan. Mercedes ) eller VW 504. bla som tipsar om hur man gör. Den växlade DSG-lådan från VW ska undvikas, den 6-växlade DSG- lådan är bättre men ändå långt ifrån en riktig automatlåda.

MickeO skrev: Jag har en 2. En liten detlj till titta på mercedes och se hur mycket ni hittar om traslande växellåder. Jag kan ha fel men det var i samband med en 11. Jämför och spara pengar när du handlar från oss!

loading...