Mora armatur äldre modeller

I vår digitala kranbok finns hela vårt produktsortiment med serviceinstruktioner och teknisk dokumentation. Mitt i Sverige i hjärtat av Dalarna ligger en av världens modernaste armaturfabriker. Du kan hitta alla resevdelare på nedan länk. Leta fram det du söker efter och e-posta in till oss så tar vi fram pris samt leveranstid på den varan!

Mora armatur reservdelar!

Välj sortering, Pris stigande, Pris fallande . MA Cera Handdusch till köksblandare. För 1-greppsblandare ESS Energi Spar System. Passar även äldre blandare. Instruktioner till nya blandare hittar du under Fullständig info i vår produktkatalog, se flik till vänster.

Se instruktioner äldre artiklar här. FM Mattsson, Norra Stationsgatan 6 113 .

Fri frakt, Snabba leveranser, Personlig service och till lågt pris med produkter av kvalité. I den här filmen visar Gustavsberg hur du byter servicepaket i en ettgreppsblandare. Denna tvättställsblandare är ovanpå märkt ma, viket jag förmodar står för en MORA-blandare. Går möjligen att renovera om. I Servicehandboken finns inte just din blandare me men det kan absolut vara att mora therm på sid kan vara lik din invändigt!

Sen om man kan klara det med en skiftnyckel visste jag inte, jag brukar använda deras färdiga fasta nyckel som finns i två utformningar. Ytbehandling, förkromad. Tillverkarens produktsida . Det finns flera olika modeller av blandare och de har olika fästen.

Fynda VVS i massor av auktioner. Den droppar just nu och jag behöver byta packning. Har ni några bra instruktioner för hur jag går till väga?

Eftersom det inte heller finns synliga mini-stoppkranar för att stänga av skiten, så oroar jag mig för att de gamla rören till slut ska smälla av när man står och brötar och orsaka en gigantisk vattenskada. Gammal koppar blir väl spröd med ålder ? Eller oroar jag mig i onödan?

Går det att smörja upp ventilen .

loading...