Mina bilder google

Dina foton och videor säkerhetskopieras och organiseras automatiskt så att du kan hitta och dela dem snabbare och du får aldrig slut på utrymme på mobilen. Få automatiskt ett nytt album med enbart dina bästa bilder efter ett evenemang eller en resa och bjud sedan in andra att lägga till sina bilder. Den mest kompletta sökmotorn för bilder på nätet.

Vad är säkerhetskopiering o. Syftet med detta är att förhindra att alla dina foton och videor raderas av misstag. Fotot kanske ligger i en mapp på enheten.

Tryck på Album längst ned. Titta i mapparna under Foton på enheten. Säkerhetskopiera mapparna på enheten om du vill att bilder från . Du kan säkerhetskopiera objekt soFoton som du tar med enhetens kamera. Bilder du sparar på datorn. Skriv en beskrivande text i närheten av bilden.

Ju närmare bilden, desto bättre. Se till att sidan där bilden finns är åtkomlig via länkar på sidan .

Som det är nu då gör mina bilder det men dras ändå av på utrymmet. Vi går igenom hur det fungerar. Nu är dina semesterbilder i säkert förvar. Du får ett lagringsutrymme på GB, vilket räcker till att lagra flera tusen bilder och ett nästan oändligt antal textdokument. Vi provade funktionen för att leta bildstölder.

Jag provade att ladda upp en av mina mest populära bilder och fann direkt en hel del harmlösa bildstölder. Har tyvärr råkat ut för att tvingas till att arbeta med förmodligen den sämsta och minst genomtänkta appen i mannaminne. Men det tycks inte gå att välja alla bilder på samma dag. Alla bilder på en och samma gång.

Utan man tvingas till att för varje dag. Var hittar jag mina foton? Om du har foton eller videor i ett Picasa webbalbum är det enklaste sättet att ändå få tillgång till, ändra och dela . Jag jobbar som fotograf i Skövde och det mesta av mina jobb gör jag runt omkring i Sverige.

Förra veckan fick jag reda på att en fotograf i USA hade använd en av . Hur laddar man upp bilder på Instagram? Bästa tjänst för lagring av bilder ?

loading...