Mercedes e klass blocket

På Blocket kan du se Bilar annonser i Hela Sverige. Mercedes E 2CDI , AMG , års garanti -15. Riddermark Bil, Täby – Arninge. Motorkompaniet i Karlshamn AB.

Bilen är märkets mest sålda modell i Sverige.

Personligen gillar jag dieselmotorernas karaktär, men det kan vara en bra affär att köpa en bensinare, eftersom dessa är mindre eftertraktade. Provkör och kom fram till vad du själv föredrar. Norr, Malmö, Malmö kommun, Skåne län.

Markera som favorit Anmäl Se bil. Här handlar det om komfort och om kvalitetskänsla i varje detalj. Kanske är just E5med sin V8-motor den trevligaste versionen att köra.

Mycket effekt (3hk) och en mjuk gång som förhöjer komforten ytterligare ett steg.

Se upp för rost och bilar utan . Infotainment från C- klass med en liten skärm som har kubgrafik och fula mätare som ser ut att sitta i en . Jag satt och tittade på Blocket och skulle köpa en annan bil, men klickade fel. Men jag hoppade till när jag såg den här och ringde på en gång och sa att jag ville ha bilen. Jag har en lite lista med bilar som jag måste bocka av – och det här är en modell jag varit sugen på sedan jag tog körkort.

E – Klass Kombi för basbelopp. FleetEdition Kombi – Pris från 336. De fösta meterna man kör med en bil är de dyraste, gäller en Tesla också.

Det blir inte lättare av att man snålat med tillvalen heller. Sist jag köpte begagnad bil, . Jag lägger alldeles för mycket tid på Blocket. Jag vet egentligen inte varför, utan det har blivit som nikotin för rökare – beroendeframkallande. Jag brukar spara unika objekt som tillverkats i limiterad upplaga, bilar med perfekta specar, eller när annonsen ger mig ha-begär.

Här är min topp-fem-lista med de . Nya E – klass bjuder på härlig lyx och mängder av detaljer. Vi är ordentligt imponerade!

MERCEDES CLS W2- Kjolpaket – Stötfångare Visa liknande månad sedan – Blocket. Typ: Sedan Drivmedel: Diesel Anläggning: Örebro. Jönsson Bil AB levererar bilar till privatpersoner och företag.

Dessa går mycket tyst och har fin komfort. Tycker faktiskt att de håller . Stort utbud av begagnade bilar i olika prisklasser. På andra och tredje plats hittar man två VW-modeller – Golf och Passat. Efter det blir det svenskt på listan igen i form av Saab 9-följt av Saab 9-3.

I de lägre prisklasserna är det förhållandevis många yrkesfordon såsom V- klass , . När folk är inne och söker på bilar till salu så är det Volvo som är populärast följt av Volkswagen. På sjätte plats finner man Saab, trots att tillverkaren lagt ned .

loading...