Köpråd toyota hilux

Både Navara och Hilux flirtar med personbilsköparna men vem får vår kärlek? Vi utser en vinnare efter fem tunga ronder! Vi står i valet att införskaffa en schysstare jobb pickis. Någon som har specifika tips på ngt annat eller vilken som känns som bästa köp?

Bilen skall köras av min sambo, en liten kort tjej, därav går alla Stora . Bästa pickisen nyare variant?

Toyota hilux – Mestmotor. Jag är ute efter en äldre pickup. Har kikat på Hilux från till nånstans! Positivt o negativt :driver: E. Ny på forumet och med risk för att frågan avhandlats i många trådar tidigare ( HAR sökt en del men inte hittat) så undrar jag oGODA KÖPRÅD ANG.

Har ett objekt på gång som jag ska titta på (en diesel) och vore väldigt tacksam för tips ang vad att titta särskilt på etc! Så var det dags att byta bil. Söker kloka synpunkter från Er som testat.

Bränsleförbrukning Hilux 3. Till alla hantverkares, snickares och Hillbillys stora glädje har utvecklingen av pickuper tagit stora kliv framåt de senaste åren. Till och med till den grad att man som förare numera kan vara en helt vanlig bilist med bara lite smak på flaklivet. Med dubbelhytt, det vill säga fyra dörrar och riktigt baksäte, går det . Val av pickup, för och nackdelar Bilar: köpråd.

Jag har aldrig ägt någon av dessa modeller, pickup jag haft förut inkluderar uteslutande Chevrolet Silverado. Den var jag mycket nöjd med då den var billig att serva samt äga. Sitter å scoutar mobile. Mina egna , subjektiva, kommentarer.

Det gäller alltid Double Cab (4-dörrars). Jag har försökt ha så lika options det går på bilarna när jag jämfört priser. Mitsubishi L2, Double Cab, 5D (Nypris ca 42kr).

Bra pris, bra service, . Köpråd : Familjepickup med plats för crossar. Thunderbird88: Tundran är nice,. Ett tips är att kolla upp . Kanske inte helt ny, men nästan. Vi har en son på år snart och vill ha en säker .

Jag har själv ägt tre stycken Hilux, en 89:a, sen en 99:a och nu har jag en 08:a. Kommer att uppdatera fortlöpande. Kom gärna med synpunkter.

loading...