Köpa däck på nätet forum

Har ännu inte köpt sommardäck till frugans peugot. Undersöker om det kan vara värt att köpa däck online. Någon som har erfarenhet av dem?

Vet du vad du ska ha så är det ju smidigt att beställa kompletta hjul via nätet. Om du sen tänkte lämna in bilen för själva hjulskiftet så kan du ju dra bort den kostnaden från prisskillnaden, för jag skulle tro att nästan alla lokala gummifirmor bjuder på skiftet när man köper däck.

Jag har beställt online ett antal . Köpa däck från dackonline. Stora däcktråden – här diskuteras allt om däck ! Har någon testat att köpa däck på internet ? Från en sak till en annan! Hur upplever ni att köpa däck online ? Därför har jag inte vågat beställa hihi.

Hur har ni andra upplevt beställande? AutoPower Forum Bilvård. Köp nya däck hos dackonline. Europas största onlineshop för billiga sommardäck, vinterdäck, helårsdäck, bildäck med mera.

Fri frakt, öppet köp och två års garanti! Det är onekligen rejält billigare att köpa kvalitetsdäck online. Trygga betalningssätt erbjuds, bra är också möjligheten att styra leveransen till lämplig mottagare.

Enda nackdelen är väl om man tvingas till någon form av reklamation. Ni som köpt, är det ”fräscha” däck ? När är däcken tillverkade (datumstämplade) i förhållande . Billiga däck till personbilar, 4xoch Transporter är de billigaste jag vet. Något nytt som tillkommit den senaste tiden? Bytte idag till vinterdäck o insåg att mina sommardäcken slut så nu undrar jag om nån har koll på om de e bättre o köpa sommardäcken redan nu eller om man. Så det var helt klart dyrare att handla lokalt, men hade jag handlat på nätet så hade jag haft usla däck på min bil i ett par år framöver.

De absolut billigaste jag får tag i 🙂 dackonline.

Kan med denna tråd INTE rekommendera däckonline. Beställde däck , som levereras efter ca dagar. Tittar på tillverknings och konstaterar att däcken är år gamla!

Kontaktar deras kundtjänst, som såklart INTE pratar svenska . Markera forum som lästa. Däcken var rätt färska och jag valde hemleverans för att ta skiftningen på den lokala Mekonomenverkstaden med balansering och allt. Att köpa däck på nätet är otvivelaktigt billigare än av en svensk gummifirma. Till däckpriset får man sedan lägga till monteringskostnaden som ligger mellan 1-150:-. Senast ändrad: Juli . Eller är här någon som har erfarenheter av dom.

NordenDäck erbjuder sommardäck, vinterdäck, fälgar, däck och kompletta hjul till låga priser. Jag valde att däcken levererades till en lokal partner som de kallar det, så kör man bara dit med bil eller lösa däck och får dem monterade på plats. Hej, Jag hittar inga gamla länkar i forumet som behandlar ämnet Montera däck köpta på nätet. Förra året blev jag mest irriterad (läs: förbannad) över påslaget däckhandlarna vill ha ifall man kommer med . Eftersom detta är min första bil så är jag minst sagt okunnig.

Jag behöver nya sommardäck till min Skoda Fabia -09. Ska jag köpa däck hos bilhandlaren, däckfirma eller kanske kan man beställa från nätet ? Tips mottages tacksamt ! Jag bor i en byhåla i sydöstra Sverige så åka till Sthlm el Gbg för billiga .

loading...