Jula svets esab

Kommer köpa en lite kraftigare migsvets nu. Välkommen till PriceRunner! ESAB Origo Mig C2PRO.

Det funkar fint att bränna ihop lite stål med stanleyn, doch svårt att få det jämnt och snyggt och jag tror inte jag skulle klara av att svetsa tunn bilplåt med den, mycket lättare med Esab m gas. Jag köper helst på Jula , Clas Ohlson eller Biltema, eftersom de finns lokalt och jag gillar att kunna klämma på grejorna.

Begagnad Kempi eller Esab för det priset kan vara lyckat men inga garantier och varför säljer man en bra svets så billigt om den verkligen är bra? Vi köpte oss en MIG svets på jula , deras billigaste 1fas Esab , kör den nu med flusstråd och det fungerar riktigt bra. Lite jobbigt att svetsa riktigt tunn plåt då flusstråden inte kyler på samma sätt som gasen samt så skvätter det en del.

Men har svetsat en hel del med den nu och är toknöjd. Blir väl till att skaffa . Somsagt, leta nåt beggat men bra märke! Bästa priserna för MIG- svets ?

Den är bra mycket bättre än vad deras egna är. Det är en hobbysvets, men den är duglig till det mesta (dock var föregångaren ännu bättre, se om du kan hitta en på blocket). Beror ju på om man köper privat el företag. Dock har swedool bara mån garanti för företagare och jula hade mån. En till parameter som avgör är ju om det är . Denna elektrode är svårt att tända och att köra med.

Jag vet inte vilka koder står på förpackningen numera men det är värd att göra liten forskning på detta. Tänkte köpa en liten svets för svetsning av bilplåt och lite annat en hobby svets helt enkelt! Stegreglerade MIG- halvautomter med inbyggt matarverk. Den låga vikten och kompakta designen gör den ideal för reparationsverkstäder, lantbruk och lättare . Vi gör det enkelt och prisvärt att fixa hemma. Här finns handverktyg, maskiner samt en uppsjö tillbehör.

Handla direkt på nätet, fri frakt vid köp över kr. Har sökt lite här i Happys forum utan framgång. Jag tänkte köpa en svets för enklare hobby-bruk.

Efter lite Googlande är jag mer förvirrad än jag var innan jag började söka info om svetsar. Ska man ha el eller gas eller kanske satsa på att löda? Jag tror att el är det som är mest aktuellt för mig.

Mig- svets gaslös från Jula ? Har använt en svets av min kusin innan, liknande denna fast man kunde använda både gas och utan, och den gick fin fint att svetsa tummplåt med fluss. Förvånansvärt liten skillnad att använda jämfört med esab svetsarna jag nöter på med i jobbet dagligen.

loading...