Importera släpvagn från polen

Jag funderar på att importera en större släpvagn från annat EU-lan just nu Tysklan och tänkte kolla om nån har gjort det och känner till. Importera granvirke från Polen ? Eftersom jag nyss flyttat en släpvagn från Tyskland till Sverige så tänkte jag skriva en del om hur det går till. Först kan jag nämna att när en vara kommer från ett annat EU-land så heter det på myndighetsspråk införsel och inte import , reglerna för detta skiljer en del.

Jag är inne på att köpa ett nytt eller begagnat släp till pållarna men har funderat på om det inte kan löna sig att köpa ett släp utomlands och köra.

Sett att priserna är mycket bra där nere. Men va ska man tänka på? SLÄPVAGNSLAGRET levererar högkvalitativa släpvagnar, båttrailers, EU- släp och MC- släp från marknadens främsta släpvagnstillverkare som Thule, Brenderup och Tema. Vi importerar även stora mängder släpvagnar från Polen , främst av märket Neptun som är vår storsäljare. Genom stora inköp och utan onödiga . NEPTUN TRAILERS är ett varumärke på släpvagnar som tillverkas i Polen.

Vi bedriver egen import av Neptun släpvagnar, direkt från Polen. MC släp från Neptun trailers Litet och smidigt city släp från Neptun.

Har scannat marknaden efter ett nytt släp ett tag med följande kriterier. Lättdraget Problemfritt Prisvärt Efter lite letande hittade jag en polack på blocket som privat importerar släp från fabriken i Polen. Verkade OK och släpet har riktiga axlar mm (Knott). Köpa släpvagn i polen ,forum begagnade bilar,köpa däck på nätet forum,köpa säng forum,köpa pool forum,var köpa neopren forum,köpa diskmaskin forum, köpa efedrin var på nätet forum.

Boro är idag den största tillverkaren av släpvagnar i Polen tillsammans med Niewiadow som ingår i samma koncern. Flera modeller finns som passar Boro Släp. Jag har kikat på blocket och några andra siter, men folk försöker ju sälja skitvagnar till nästan nypris.

Funderat lite på vad jag behöver, men jag tänkte att ska man köpa nåt så får. Tillverka ett släp själv, Köp axlar och drag som är godkända. Jag har hållit på mycket med import från polen , pga jag har många kontakter där nere , ja det är billigare i polen men deras kontiktur går uppåt så mycket sparar du inte.

För år sen men nu går allt upp i pris där nere. Jag hänvisar dig till Ungern där kan du göra stora klipp om du har kontakt eller insyn på . Tack för ditt svar, hur ser det ut med det registrerade släpet då jag antar att jag måste regga in det i sverige, om jag struntar i det och tar av skylten borde jag väl kunna köra det som ett släp ? Det här är ungefär som att man kan ta färjan till Polen med en släpvagn och köpa samma byggmaterial där så pass mycket billigare att det lönar sig ganska bra. Hur välfärden i Polen ser ut vet jag inte exakt men de här ganska nytagna bilderna från Polen tycker jag . Jag tyckte det här var så spännande så det förtjänar nog en ny tråd.

Moderatorn får gärna rätta mig. På grund av ändrade regler har det blivit lättare och billigare för privatpersoner att importera husbilar och husvagnar från övriga EU-länder. Däremot måste fordonsägare själva ta större ansvar för att kontrollera till exempel gasoldrivna kylskåp, spisar och viss ventilation eftersom det inte regleras av Transportstyrelsen.

Jag är från Polen och studerar just nu på ett tvåårigt masterprogram i Finland. Måste jag registrera min bil där? Jag vill registrera min släpvagn i Spanien och då måste den tydligen genomgå ett typgodkännande, trots att jag har ett EU-typgodkännande. Bara genom att åka till Ikea i Polen i stället för i Sverige kan du tjäna stora pengar.

Det rullar många svenska bilar på gatorna och motorvägarna runt de polska städerna Gdynia, Gdansk och Sopot vid den polska Östersjökusten. Och de flesta är antingen personbilar med släp eller skåpbilar.

loading...