Felkod dieselvärmare volvo fh

Jo det är så att jag var inne på volvo och gjorde en felkodsavläsning på dieselvärmaren idag eftersom den inte fungerar, och jag fick ett papper med koden CEM-5F4F, Så jag tänkte höra om det någon av er som vet vad den betyder. Användarvisningsbild V70N D-03: Halkkörning: Inlägg: 23: Blev . Dieselvärmaren startar inte. Har återigen lite problem med lastbilen. Men jag tyckte det verkade lustigt, så idag så slog jag på den. Nu kommer det roliga: Den fungerade.

Honkontakten i lastbilen har hanstift uppe och nere. Auto-Com heter programmet som är vanligast hos fristående verkstäder, men det är numera låst . Min värmare hadde samma fel. Jag hade en Volvo (usch) med en krpnglande värmare. När jag blir stor ska jag också köra riktig bil. Inga olästa inlägg, Hjälp kan inte tippa ner hytten på en Volvo FH 13.

Vad betyder felkoderna som visas i displayen? Här är en lista med de vanligaste felkoderna för Webasto och Ebersprächer. Webasto F Defekt styrenhet F Utebliven förbränning. Aha sökte bara på CEM-5f4f då fick jag inte så mycket, borde gå kurs i att söka på forum, det är ju olika på alla. Verkar alltså vara så att om den inte startar, och inte sätter någon annan felkod än denna, så skall man kolla bränsle tillförseln?

Beställ din instruktionsbok här. Ta åtminstonde felkoder innan du börjar skruva. PRODUKTGUIDE FöR VOLVO FH OCH VOLVO FH16.

Display indikerar felkod aktivt fel bromsbelägg höger andra axeln för lågt värde.

loading...