Blogg topplista nouw

One of the best blogging platforms available – design your own blog with ease. Nouw30DayChallenge – What do you do when inspiration fails you? Sometimes it can be hard to find inspiration – even though you might actually be in the mood to create content. Här finns ett stort utbud av blogglistor som du kan använda till just din blogg.

Det finns listor för alla tillfällen!

Klicka dig igenom kategorierna så kanske du hittar en lista som passar dig och din blogg. Blogglistor är ett utmärkt sätt att skapa kontakt med sina läsare, så ta chansen att fylla i någon lista då och då! Shame on me, men när jag var ute på stränderna och stökade förra veckan hade jag så dålig wifi att jag hamnade i en bloggtorka. Men jag har skärpt mig nu och d. Efter mycket om och men så fick det bli nouw. Egentligen hade jag bestämt mig för Forme men Nouw verkade enklare med design osv, dock tycker jag att Nouw kanske har det fulaste bloggportalnamnet 😀 Men i alla fall.

Välkommen till vår blogg som är Sveriges största systerblogg. I vår blogg får ni ta del av vår vardag där vi delar med oss av mode, tips och andra tankar.

Nu är det dags för oss att släppa vår lilla hemlighet och det är att VI BYTER BLOGGPORTAL TILL NOUW ! Jag märker att många mår dåligt över och tycker det är jobbigt att de inte kommer upp på topplistan här på Nouw. Men Nouw har ett lite konstigt system för det. De går nämligen efter hur många visade inlägg man har haft på en dag. Inte hur många unika besök på hela bloggen som de flesta andra. Utmana dig själv och klättra på topplistan.

Topplistan varierar beroende på antalet sidvisningar din. Har hört talats om att man varje midnatt kan få ett mail skickat till sin mailadress om vilka ip-adresser som besökt ens blogg. Förutom bloggar finns här också ett redaktionellt magasin med artiklar inom mode, skönhet, träning och inredning.

Portalen är öppen för alla och det är gratis att starta en blogg på Nouw ! Ditt bloggnamn kommer bli nouw. HUR kan man få en bättre start på sin dag än att få se att man ligger ETTA på topplistan på Nouw i Jönköping? Blev verkligen jätteglad då jag har hoppat mellan.

Här kan alla vara sig själva i sin blogg , och du har stor chans att hamna på topplistan. Här har du chans att växa alltså! Finest satsar på en bred publik och .

Och jag vill verkligen inte att det ska vara någon tävling, även om det lite blir så när det finns en topplista , där man åker upp och ner varje dag beroende på hur många inlägg man gör per dag på bloggen och hur roliga dom är. Man måste hela tiden uppdatera för att ha kvar sina läsare, och verkligen försöka . För första gången tar Nouw plats på Kia-index topp 20-lista. Linne från HM, väska från Lous Vuitton och loafers från Gucci. Ljusblått till våren slår liksom aldrig fel, och i kombination med spets? Sen fortsätter jag drömma om den här väskan från LV och dessa loafers från Gucci.

Då hade ju både sko- och väsksamlingen varit komplett kan jag säga. Move your blog to Nouw. Hej och varmt välkommen till min blogg ! Här får ni följa mig och min familjs liv!

Ni får ta del av vår vardag, min graviditet, intressen samt djupa tankar och känslor! Ett härligt varierat innehåll! Har bestämt mig för att byta tillbaka till min gamla bloggportal Nouw ! Kom till min nya blogg genom att klicka HÄR.

På riktigt är minst sådana förfrågningar jag fått om instagram konton, , bloggar mm och fjäsk mellan raderna med. Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade Bokmärk den permalänk .

loading...